Viisas elämä

Runoilija Karpalo

Elämä on täynnä
loppuja ja alkuja,

tienhaaroja, joista valita -
upottavia suonsilmäkkeitä,

väräjävää toivoa...

Tässä kohdin minä vihdoinkin
ymmärsin:

Ei ole mitään tärkeämpää, 
kuin rakastaa itseään.
Ei mitään tärkeämpää. 

Siinä on kaikki.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri näin!  :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut