Päättymättömyys

Runoilija shezmu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.4.2020
Viimeksi paikalla: 26.11.2022 23:34

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1973

 
Elämä hauras,
sen lahoava kauneus
puristaa mieltäsi.
Et ymmärrä?
Miten voisitkaan,
olet elämän lapsi
Kuolemalle vieras.

Älä mieti enempää,
tee ihmetekoja mutta 
älä vuoda ristillä.

Se on jo tehty.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

nuoruus on vaikeaa, se vaatii johdatusta
Erittäin hyvin todettu, kenenkään ei pitäisi kärsiä liikaa <3 
Hieno.

Viisas myös.
 

Käyttäjän kaikki runot