Ilta ennen

Runoilija shezmu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.4.2020
Viimeksi paikalla: 26.11.2022 23:34

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1973

 
Syleilen sinua palvovin käsin
ennen pimeää
kun se vielä sinulle sopii

Sanot käsiäni luisiksi
Että ne hiertävät
Mutta ei se sinua haittaa
sanot,
Tule vain

Ennen nukahtamistamme
Syöksyn sinuun tarmolla
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio lopetus runossasi, ei jätä arvailujen varaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot