Haaveet kaatuu*

Runoilija siipirikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni lapsi, joka kärsii jäätyneen sydämensä sirpaleista sielussaan. Ei yksikään hänen ympärillään huomaa, kuinka verestävät kyyneleet valuu tämän kasvoilla. Kuinka kukaan ei huomaa lapsen siroja, mutta haavoittuneita jalkoja, ilman kenkiä. Vaatteet pesemättömät ja risaiset. Kuinka tätä ei huomata. Kuka nostaisi hänet syliin ja auttaisi hänet jaloilleen, rakastaisi ja pelastaisi yksinäisyydestä. -Välipitämättömyys-
 

Siinä mä hiljaa istuin,
vain seinat mua kuuntelee,
Ajatuksiin syviin taas vaivuin
Tyhjä huone mua katselee

Kapusin ylös pilvilinnoihin,
Liityin hetkeks enkelten joukkoihin,
Kaikki niin kaunis ympärilläin,
Kaikki niin selvää vain hetkittäin

Tipuin, kuin johonki syvään ja pimeään
Taas harmaan seinän edessäin nään,
En unelmiiini jäädä voinutkaan,
Tähän maailmaa mä silti kuolla saan.

Selite: 
On runollinen suoni vähän ruosteessa... Yrittänyttä ei laiteta. =)
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runonen:)

tykkäsin todella todella paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot