Määränpää

Runoilija Jopizola

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 7.4.2020
Viimeksi paikalla: 9.4.2020 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.9.1988

 
Kevään pölyinen tie loputon
askel eteen nyt sen aika on
Tummat kengät ne vie mua eteenpäin
Harha askel katse taaksepäin
Määränpää häämöttää
Paras vasta edessä
Nyt lähdetään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, nykyään ei voi lähteä kuin pakollisille reissuille <3 
 

Käyttäjän kaikki runot