Sielun kuori

Runoilija Karsu

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.3.2020
Viimeksi paikalla: 19.1.2024 21:23

Asuinpaikka: Polvijärvi
Syntymäpäivä:
-

 

Kerrotaan, ihmisellä suojanaan kerroksia kolme on, niistä toinen toistaan suojaa suojaa jos on rikki tai avuton. 
Ne suojaa sielua, jos toinen satuttaa, ne turvaa mielen kun sanat sivaltaa.
On kaikilla turvanaan suoja jota nähdä ei voi, kuin panssarin, kilven, luoja suojaksi loi.
Kaiken yksinkin kestää jos kuori on vahva, mut jos särkyy se muruiksi, niin silloin ei jaksa.
Sen voi korjata aika, tai sitkeä työ, muutoin jatkuu vain mielessä loputon yö.
Kaksi sydäntä voi sykkiä samaan tahtiin, jos ne toisensa löytää, se puree pahan mahtiin.
Kuoret toisiaan vahvistaa, kutoo ehjäksi verkon murtuneen.
Ilon elämään voi tuoda keskelle mielen turtuneen.
Ilon helmet helpommin löytää kanssa toisen, jonka sisimmän tuntee, jonka kanssa löytää päivän aurinkoisen.
Taas jos toista sielua lyö pahan vyö, tulee toinen ja poistaa tuskaisen työn.
Karsu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, etenkin loppu sivaltaa kunnolla, niinkuin pitääkin.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Karsu Sielun sisko 18.1.2024 2 Runo
Karsu Kaksi tietä 25.1.2021 2 Runo
Karsu Sielun kuori 24.1.2021 1 Runo
Karsu Ystävyyden paino 7.6.2020 1 Runo
Karsu Maailman reunalla 20.5.2020 0 Runo
Karsu Puu 12.4.2020 1 Runo
Karsu Kaipuu 4.4.2020 1 Runo
Karsu Ihminen 30.3.2020 1 Runo
Karsu Aamun hehku 29.3.2020 2 Runo