Elämän arvot

Runoilija Svetik

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.3.2020
Viimeksi paikalla: 3.4.2020 23:59

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 
Olemme uppoutuneet arjen rutiiniin
Lähdemme töihön, ruokailuun, unelmiin
Onko se arvokasta elämässämme?
Mikä on tärkeää? Itse päätämme
Ajattelemme aineellista varallisuutta
Ymmärrämmekö, että tämä on turhamaisuutta
Unohdamme lapset ja vanhemmat
No rakkaus ja suhde on tärkeämmat
Milloin olemme vilpittömästi rakkaitamme kohtaan?
Olemmekö kiinnostuneita heidän toiveistaan?
Välitämmekö perheemme henkisestä hyvinvoinnista?
Välitämmekö mielenrauhastamme ja toisista?
Hienoa on iloita ja nauttia koko perheestä
Rakasta, pelaa, keksia, ihaile, luo yhteistä
Аrvosta ja rakasta toisiaan!
Ole kiitollinen fiilis kaiken kaikkiaan!

Svetlana Kokozina, 20.3.2020
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy olla kiitollinen siihen, mitä on. Silloin voi myös rakastaa <3 
Runo laittaa minut ajattelemaan, miten elämä normaalioloissa voi olla kuin automaattitoiminnolla tapahtuvaa. Tekee asioita kuten ennenkin, kyseenalaistamatta miksi. Tästä muistan taas, miten tärkeää runous on kriisiaikoina..runous joka muistuttaa, haastaa katsomaan asioita eri tavalla.
 

Käyttäjän kaikki runot