Tulivuori

Runoilija Ilimae

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.2.2020
Viimeksi paikalla: 8.2.2020 7:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikeiden sanojen ulos päästäminen tuntuu pelottavalta.
Niin pelottavalta, että tulivuoren tapaan hautaan ne sisimpääni. 
Alle syvien merien ja paksun kivikerroksen.
Ikuisuuden kuluttua se purkautuu sanoinkuvaamattomalla voimalla tuhoten kaiken ympäriltään.
Jäljelle jää vain entistä kovempi kuori ja tyhjyyttä ammottava sisus. 
Kumpa vain osaisi purkaa itseään säännöllisin väliajoin.
Jäljelle jäisi kuori, joka pitäisi vuoren kasassa ja lämmittäisi ympärillä. 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa kerrontaa, tulivuoret purkautuvat, kaikkialla joskus <3 
Kiitos!! :)
 

Käyttäjän kaikki runot