Matka

Runoilija Usvaton

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 4.2.2020
Viimeksi paikalla: 4.2.2020 20:04

Asuinpaikka: Ylivieska
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.10.1989

 
Matka jonka teen, vuokseni, vuoksesi, niin ihana on tuoksusi joka aistini terästää ja päivään tähän herättää, tahdon kanssasi kohdata elämän, ilon, onnen, ja surun, kanssasi kokea kaiken ja nähdä lumen vedeksi muuttuvan, tunnetta tätä ihanaa en koe koskaan väliltämme puuttuvan. Se olet sinä, matkani ainoa, ihanin ja rakkain. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti ajateltu, pitkä matkakaan ei voi erottaa.
 

Käyttäjän kaikki runot