Lost And Found

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 5.5.2024 18:49

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kerro missä olet kulkenut
   millainen kartta
      on piirtynyt jalkapohjiisi
Kerro kaukaisista maista
    lumotuista öistä
 tai vain siitä mitä tunnet
          juuri nyt
Sillä jollain mitä sanot
   astut sydämeni sisäpihalle
      ja vaienneet linnut
          alkavat laulaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kaikenlaiset tarinat kiehtovat varmasti jokaista.
Jaetut kokemukset lämmittävät läikähtäen! Yksin mutta yhdessä täällä ollaan.
Ihana!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut