Valon kirjaimin..

Runoilija Enkuli88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kukaan ei ymmärrä minua, en edes minä itse
 

Katson tähtiä
Kirkkaimpiin kirjoitettu
sinun nimesi

Selite: 
tällainen pikku haiku..
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja kaunis haiku onkin...ihana...ja onnea synttärille!

tosi herkkä ja kaunis haiku :)

Ja kaunis haiku onkin...ihana...ja onnea synttärille!

tosi herkkä ja kaunis haiku :)

 

Käyttäjän kaikki runot