Pikkukala

Runoilija joose

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 28.1.2020
Viimeksi paikalla: 20.3.2020 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.12.1974

 

Saat pikkukalan kiinni

kämmeniesi kuppiin

 

Se pyörii vinhasti ympyrää,

pysähtyy, maistaa sormesi selkää

 

Kiljahdat, naurat

 

Minä olen tuo kala

En koskaan hyppää pois.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiota kerrontaa, suolakalat ovat hoikkia nykyään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot