Herkkänahka

Runoilija Tikruh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä
 

Ei kai minunkaan tarvitse sinua loputtomasti ymmärtää
- hymyillä kun tulet vastaan, lausua kauniita sanoja ja hyvästellä erotessa

Ei kai minunkaan tarvitse edessäsi madella
- pyytää anteeksi, nöyrästi myöntää olemattomat virheet ja niellä vastalauseet

Nyt nousen seisomaan, suoraselkäisenä teen miten itse koen!

Sillä sinullahan se ongelma on, jos et minua hyväksy.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot