Uskoa..

Runoilija -:Maakelo:-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

onko myrskyt maailman niin suuria,
et niistä ei selvitä voisi.
Aallot aavoilla ulapan,
eksyneen kotiin toisi.
Mene siis avoimesti,
uteliaasti uutta vastaan.
Pettymystä välttää et voi,
mutta ihmeitä tuo se tullessaan.
Läpi myrkyjen noiden mentävä on,
halki synkimmänkin aallonhuipun.
Edetä pitää jaksaa vielä,
kunnes tyyni vesi vastassa on.
Horisontin tuo se eteen aikanaan,
rannassa sua kaunis aika odottaa.
Jaksa, jaksa oi sinäkin,
ihmeeseen tähän se toi minunkin.

Selite: 
Vaikeita aikoja tulee eteen, mutta ne valonhäivähdykset valavat uskoa ja saavat jaksamaan eteenpäin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot