Tyttö ja olkapää

Runoilija b1e73fda09f9cad54ff64bc0f4a9d529

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 29.9.2019
Viimeksi paikalla: 30.9.2019 23:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 
Kolmenkymmenen vuoden kuluttua muistelet isääsi. Nojasit hänen olkapäähänsä, kun hän yritti saada selkoa huonosta kartasta. Uni kutitteli luomiasi, ja ehkä torkahditkin.

Nyt, näiden vuosien jälkeen, tämä on se muisto, jonka hän itsestään sinuun jätti. Ei satuja, ei viisauksia eikä varsinkaan rakkaudentunnustuksia - huono kartta ja olkapää. 

Yksi muisto - vain sinä ja isäsi. Minä en siihen kuulu. Mutta sitä et tiedä, että myös minä olin paikalla, ja nyt muistelen sinun ja isäsi yhteistä muistoa. 
Älä huoli. Lupaan olla siivosti. Otan kengät pois ja suljen oven mennessäni.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista, aineksia kirjaan, elokuvaan ja vaikka mihin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot