Vittuilemassa viimeistä kertaa

Runoilija Lorelei

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko tyttönä parempaa ollakaan,
kun voi koruilla hameilla koristaa.
Onko kellään yhtä sen hauskempaa,
kun tyttö porukalla nauretaan.
Saako halausta mitään niin ihanaa,
kuin halaa tyttöä pientä taikka lihavaa.
Kuulitko kenkien kopinan,
kuulet tyttöjen sisäisen prinsessan.
On tytöt kauniita kaikki päällä maan,
olen onnekas, olen tyttö
ja tulen aina olemaan.
 

Vittu kun videovuokraamo
meni tänään kiinni,
perkele kun pelottaa,
että vaikuttaako viini.

Jumalauta jäässä ihan
pussikaljaa vedin,
saatana on sattuma,
etten täällä vielä kieri.

Helvetti olis jo heinäkuu
ja pakkanen saa riittää,
luupäät luulkoon,
että kesällä voi vielä hiihtää.

Paskanmarjat pihatyöt,
on jäänyt tältä talvelta
kusipäitä koko sakki,
kaikki koskenrannalla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot