rakastan

Runoilija sikura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tiesin tän päivän koittavan,
tiesin sut suomeen saapuvan.
Tiesin suhun taas uudelleen ihastuvan,
tunsin sydämessä tunteen polttavan.
Kun sua katsoin, tunsin jalkojen alta pettävän,
kaiken ympäriltä häviävän.
Hetken pienen ajan vain sua katsoi sain.
Oot mun ajatuksissain..

Selite: 
rakastan cinema bizarren basistia kiroa .___.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sikura perjatai 13. 14.2.2009 0 Runo
sikura rakastan 22.9.2008 0 Runo
sikura lupaus. 20.7.2008 0 Runo
sikura tiedätkö? 20.7.2008 2 Runo
sikura unohda 3.1.2008 0 Runo
sikura ihastus 12.9.2007 0 Runo
sikura autan,jos tahdot 3.9.2007 0 Runo
sikura yhdessä,ikuisesti 3.9.2007 0 Runo
sikura viha. 31.8.2007 0 Runo
sikura yksin.. 31.8.2007 1 Runo