Unelmien

Runoilija Pieni Siipi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.9.2019
Viimeksi paikalla: 18.9.2020 18:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En tätä maailmaa voi kullaksi kiillottaa. 
Ruusun terälehtien alla kylmä maa. 
Muistoja pakenen lailla kukkien
syysöihin kuolleiden.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa kerrontaa, unelmat kuuluvat elämään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot