Bemarityttö

Runoilija c53e7157ad62b51a4b880e39893352a9

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 6.9.2019
Viimeksi paikalla: 7.9.2019 12:29

Asuinpaikka: 25354d3268583d368401bc9bac94ea07
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.2024

 
Mun tukka liehuu ja ajatukset kiehuu
Mä vain ajan, mun bemarityttö
Ajatukseni kohtaan ja sinua kaipaan
Mut mä vain ajan, mun bemarityttö

Sä oot kuitenkin aina siinä edessäni
Mutta kuitenkin kaipaan sinua
Sun ohjauspyörä viettelee sydäntäni
Ja toivon olevani lähellä sinua

Kun väännän sun  vaihdekeppiä
Bemarityttöni
Tuntuu kuin kaikki tässä maailmassa
Romahtaisi syliini ajaen ikiunessa

Kun en ole enää täällä ja kuolen,
Niin olen sinun kanssasi, vain olen
Mun bemarityttö kaunein
Se hiljaisin mutta suloisin
 
Selite: 
Tarinaan liittyy ihminen, joka rakasti enemmän mustaa bemariaan kuin koskaan ketään muuta, ei koskaan kyennyt rakastamaan ihmistä elämänsä aikana.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot