Vadelmia

Runoilija ronjamari

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.8.2019
Viimeksi paikalla: 15.2.2022 20:42

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1996

 

Samat naamat kassajonossa - lyön tiskiin mun onnen
Pinoaa maitopurkkien taakse eilisen kaaoksen
Laskee rahoja kämmenellään
Koita nyt kuulua tähän, köyhiin ja unettomiin
Kun maanantai vie mua kauemmaksi vakio otteestaan,
luen tarinoita samankaltaisista (löydän palan itseäni jokaisesta)
Muistan miten junaraiteet hankaa poskea, en halua enää upota mustaan
Jos otan susta vain vähän että selviän kotiin asti 
Varmuus on aamuaurinko, teekupeista jälkiä pöydällä,
muista ostaa vadelmia kirjoitettuna jääkaapin oveen post-it lapulla
Miten arki toistuu ja toistuu, mutta minä en huku

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Arjessa viihtyminen on etenkin nykyisin todella tärkeätä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
ronjamari 1966 29.10.2020 1 Runo
ronjamari Me ei 28.11.2020 1 Runo
ronjamari Vadelmia 29.10.2020 1 Runo
ronjamari Helsinkirakkaus 20.12.2020 3 Runo
ronjamari Melody 2.11.2020 1 Runo
ronjamari ? 28.11.2020 1 Runo