Näkee ikävään

Runoilija lammikko

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 7.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kissa istuu terassilla
ja katsoo oloon
toisenlaiseen ikävään
ei häiritse
harakan nauru
sen hyppely yksinään
lie molemmat
vailla seuraa elämää
molemmat miettivät
mitä on olla yksinään
kissa vailla ystävää
ja harakka kun ei
häntä nää

Selite: 
tarina liittyy siihen kun kissan ysttävä koira meni pois ja harakka ei hänestä saanut ystävää vaikka yritti ärsytellä
Kategoria: 
 

Kommentit

kukin omissa oloissaan, lieko yksinäisiä silti yksinään

 

Käyttäjän kaikki runot