Kiitos ja anteeksi

Runoilija yöeläin

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitos siitä ajasta jonka sain viettää kanssasi.
Se oli elämäni kauneinta aikaa.
Kanssasi oli helppo olla,
syliisi oli helppo tulla.
Itkimme ja nauroimme,
elimme ja rakastimme.
Tuleva kesä näytti jo totetutuneelta unelmalta.
Kunnes juuri kesän kynnyksellä,
yhtenä aamuna herätessäni,
pelko vei melkein järjen mennessään,
ahdistus puristi rintaani ja esti hengittämästä.
Jäljelle jäi vain ikävä ja suunnaton tyhjyys.
Anteeksi, ettei minusta ollutkaan enempään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot