Ikuinen loppu

Runoilija Sadevesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 Räntäsade 
vasten sydäntäni.
Kylmä viima repii sieluani.
Hitaasti,
hitaasti
kävelen luotasi.

Kuinka katse, jota ei näe,
voikaan niin polttaa!
Kuinka sanat, joita ei kuule,
voivat niin satuttaa.

En katso
taakseni.
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot