Where the monsters hide

Runoilija Rasu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.5.2019
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 13:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I want to find out the things you hide 
Under your bed, In your closet, In your mind 

Just know that the monsters under your bed isn’t the scariest thing you’ll find 

So don’t ask me what I hide and why
It’s dark inside 

You will never find peace there

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteli todella tämäkin!
Nuorten mielessä on monesti kaikki niin pimeää ja kauheaa, aikuisilla ne ovat vain painajaisia
 

Käyttäjän kaikki runot