vain sinä

Runoilija NiceFallOut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sydämen ikävää, sielun hulluutta
 

sinulta opin kaiken

olemaan luottamatta
epäilemään pahinta

tietämään pahimman
tietämään etten ole mitään

pelkäämään elämää
pelkäämään sinua

mutta kuitenkin

luotin sinuun
uskoin sinuun

opetit uskomaan jokaiseen sanaan

Selite: 
vaikka niistä ei tosia saisi valehtelemallakaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot