Rakkauden lumihiutale

Runoilija 13ace6b384bbfc90092d08abc818f760

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.5.2019
Viimeksi paikalla: 19.5.2019 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia tunteista, elämästä ja näiden molempien synteesistä. 
 
 
Lumihiutaleita sataa,
kaatamalla taas sataa.
Nyt on toukokuu,
miksei loista edes kuu?

Sitä sietää ihmetellä.
Olethan kuitenkin hellä?
Ethän jätä mua taas yksin?
En halua olla enää yksin.

Haluan olla onnellinen.
 
Selite: 
Rakkauden huuto. Ikävän huuto. Kaikkea näiden väliltä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa runoilua, toivottavasti ei tule lunta enää tämän enempää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot