Pari

Runoilija badlydrawngirl

nainen
Julkaistu:
52
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.4.2023 13:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian lyhyt jossitteluun. Kiitän nöyrimmin kaikkia kommentoijia :).
 
Minä otan 
askeleen
ja toisen.

Sinä seuraat,
haluaisit juosta.

Sanon:
"Nämä kengät hiertää."

Astun lätäkköön,
varpaani kastuvat,
korko katkeaa,
nauhat menevät poikki.

Sinnikkäästi
sinä silti
myyt minulle 
tätä paria.

Sanot,
että:
"Ajan oloon ne kyllä muokkautuvat."

Minä otan
askeleen
ja toisen.

Sinä seuraat,
haluaisit jo juosta.
Selite: 
Suutarin lapsilla ei ole kenkiä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Monitahoinen, myynti /-ostotapahtuma.
Miellyttävä runo. Kiitos kirjoittajalle.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot