Rakennustyömaa

Runoilija badlydrawngirl

nainen
Julkaistu:
52
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.4.2023 13:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian lyhyt jossitteluun. Kiitän nöyrimmin kaikkia kommentoijia :).
 
Syysmyrsky voi tulla,
sillä meri on nyt vapaa.

Nukuin viime yön sohvalla,
sinä shokissa sängyssä.

Aamulla kun herään,
vesi onkin tyyni.

Sydämeni
kuitenkin
ikuinen rakennustyömaa.
Pitikö sen valmistua 
tänä
vai
ensi vuonna?
Selite: 
Palkataan: työtä pelkäämätön rakennusmies.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-"Tänne oli tilattu"
-"No eipä ole koolla pilattu"
-"Kyllä tuosta vielä hyvän saa"
-"Alkuun iso hali ja pari suudelmaa"

Palkasta jos puhutaan niin
  ruokapalkalla matkataan.

lol!
hauska satiirin täyttämä
huumori palkalla voisi tähän tarttua

tinderin mangneetti runo
Elämää, ei sen enempää. :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut