hetki

Runoilija uglyfinn

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pienen hetken
hyvin pienen hetken
annan haaveille vallan
annan sydämen vallata sielun

saan hukkua silmiisi
huumaantua hymyysi ja
hullaantua tuoksustasi

lämmin kosketus käsikkäin
kaiken riisuva halaus
pakahtuneisuuden räjäyttävä suudelma

aistit täyttyy sinulla hellästi
tässä hetkessä, kaikki mitä on
on koko maailma

pitkään ei voi hetki kestää
todellisuus vaatii takaisin
kätken haaveet, lukitsen
mutta avaimen säilytän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
uglyfinn puolikuu 13.2.2015 0 Runo
uglyfinn Naamio 12.2.2015 1 Runo
uglyfinn maisema 10.2.2015 0 Runo
uglyfinn hukun 10.2.2015 0 Runo
uglyfinn Yhtä monta 5.2.2015 0 Runo
uglyfinn Ne sanat 5.2.2015 1 Runo
uglyfinn myöhäistä 4.2.2015 0 Runo
uglyfinn turhaa 30.1.2015 0 Runo
uglyfinn hetki 28.1.2015 0 Runo
uglyfinn reaktio 23.1.2015 0 Runo