Itsetuho.

Runoilija Meito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yöeläin joka tykkää kirjoittaa siitä mitä mieleen juolahtaa.
 

Olen erityinen,
olen se mitä haluan.

Ajatukset määrittävät enemmän kuin teot,
ajatus aina hyvä.
Minä kaikkein parhain ihminen.

Luulin olevani erityinen,
tiesin kuka halusin olla.

Unelmissa on helppo elää,
kunnes todellisuus tulee vastaan.
Silloin sielu murskataan,
hahmot ympärillä leikkivät piirissä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot