Korppi

Runoilija Meri-Erica

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lopulta kaikkeen tottuu.
 

Kun sinussa heräsi halu elää ja nähdä tätä suuruutta.
Tiesitkö lentäväsi korpin siivillä mustana yönä?
Olitko varma sillasta, jonka kaiteelle laskeuduit?

Kun otit kiinni ja aioit silmäsi ummistaa.
Tiesitkö ettet enää tuntisi?
Niihin parrasvaloihin lentäessäsi maa sammui.
Sinimusta silma on nähnyt korttien toisen puolen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Maalaa todella mielenkiintoisen maiseman.

Laittaa väkisinkin ajattelemaan, hienoa..

Olipas erikoisella tavalla mahtava kirjoitus. Lopetus on hämmentävän hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot