hetkellisesti sinun

Runoilija Onlyonefromhere

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 10.11.2018
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 12:12

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ja ehkä hetken, muutaman sekunnin ajan olimme vihdoin onnellisia. Kunnes taas hajosimme ja pienet palaneet rakkauden hiukkaset hukkuivat surun suuriin aaltoihin. Ja ehkä hetken katseemme merkkasivat jotakin, jota emme koskaan sittenkään saavuttaneet. Ehkä elimme vain valheellisessa rakkauden tunteen sekaisuudessa. Ehkä ajattelimme, että pystyisimme todella välittämään vaikka kumpikin meistä tietää että emme koskaan edes ehtineet rakastaa. Kuitenkin olin hetkellisesti sinun ja sinä olit minun. 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaus, toive,  rakennusaineet rakkauden epätietoisessa runossa. Kiitos runoilijalle.
 

Käyttäjän kaikki runot