Nimetön

Runoilija demande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


tuhat tonnia valheita
 

miksi on niin helppoa luovuttaa?
päästää irti

tiedätkö,
jos olisi tyyntä,
täältä korkealta olisi hyvät näkymät

horjahdat

roikut reunalla,
puristaen sitä rystyset punaisina

miksi onkaan näin tuulista?

puristat kovempaa

vielä vähän aikaa,
vielä vähän

suljet silmäsi,
ja päästät irti

anteeksi

Selite: 
taisin kuunnella helloweenia
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan upea runo! mielettömällä taidolla kirjoitettu! ihana upea mahtava.

 

Käyttäjän kaikki runot