Rakkauden anarkismiprosentti

Runoilija fujigirl1543

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmönen japanista alun perin kotoisin oleva 16 vee tyttö :) toivottavasti pidätte runoistani!
 

lukittaudun huoneeseeni
keittiöveitsen kanssa
en voi muutakaan

olen luuseri, tiedän
epäonnistuja
en jaksaisi
olla kipeänä kanssasi

rakastan sinua enemmän kuin anarkisti aatettaan
enemmän kuin elämääni
jos itket
on asia varmasti erittäin koskettava

taas sinusta kirjoitan
näin sinut taiteiden yössä
sanoit haluavasi minut
muttet pysty enää

viime yönä olin juomassa
pössyttelin jalat altani
hetkeen ei ollut surua lainkaan

lopetan lukion ryhmätyön jälkeen
annan sut pois
päästän sut pois
ei oo muutakaan
luovutaan toisistamme hiljaa

Selite: 
joo oli tos elokuun lopus vähä huono mieli :( mut sillon ku on huono mieli, nii voi aina kirjottaa hyvän runon! :D
Kategoria: 
 

Kommentit

iha sairaaan hyvä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot