Nimetön

Runoilija Andy Hope

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä on tunneli ilman valoa sen päässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

se saattaa välillä tuntua siltä.
onneksi tunnelin katossa on yleensä ainakin pieniä reikiä, joista valoa joskus tulvii pimeisiin hetkiin.

yleensä ne osuvat kohdalle, ilman että sosaat odottaa, yhtäkkiä.

välillä se voi tuntua siltä, mutta kyllä sieltä tunnelinkin päästä valoa joskus tulee.

 

Käyttäjän kaikki runot