Toivoton ruletti

Runoilija Pinqu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 10:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.6.1988

Arpinen sielu.
 

Hiljaisuuden huutaessa
Sanattomia syytöksiä
Mykkäkoulun opettaessa
ajatuksiasi lukemaan
Hyödytöntä huutaa
Sanoja seinille paiskoa
Viittomalla vedota
Savumerkeillä armoa anella
Saa sanasi
Se kolmaspyörä
Jonka ruletti
Ei minulle voittoa myönnä.

Selite: 
Toiselle naiselle ei armoa heru minulta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot