Siellä täällä

Runoilija Mikael

mies
Julkaistu:
27
Liittynyt: 24.7.2018
Viimeksi paikalla: 28.2.2024 10:51

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.2.1961
Facebook:

Olen julkaissut neljä runokokoelmaa. ”Pisan portaat” palkittiin Päätaloinstituutin kilpailussa.

”Hengästysteni astiat” on kesällä 2019 ilmestynyt toinen kokoelmani.

”Kolmas aika” ilmestyi 2020.

 ”Ru Noni” ilmestyi heinäkuussa 2021.

Mina dikter ruotsinkielinen kokoelma aikaisemmin julkaistuista kokoelmistani ( 2022)

My Poetry is a collection of my best Poems in English (2022)

Jokivarren taidepalatsin kielikuvat ilmestyi elokuussa 2023

 

Täällä saamani palaute ja kommentit ovat osaltaan vaikuttaneet runokokoelmieni sisältöön.

Kiitos siitä kaikille kommentoijille. Työ jatkuu ja toivon saavani kommentteja lisää. 



Blogini löytyy täältä

 

Kun puhelimeni soi
havahduin kuin sadan vuoden unesta
Niin syvällä olin kaipauksessani,
jonka soittaja riisti mielestäni

Sain kutsun vanhemmiltani
tapasimme Seurahuoneen jugendsalin ravintolassa
Söimme alkupaloja

Äitini teki selkoa naapurin poikien elämäntilanteesta
Silloin Eino Leino seurueineen saapui naapuripöytään
Isäni kysyi olinko syksyllä poikennut pohjoiseen
Kysyikö hän minulta vai Leinolta
Eino vastasi
"suru suloinen, kaunis kaipuu, sua muistan, Lapin ilman ihanuus ja kuulas riutumus"


En olisi osannut vastata näin, omat ajatukseni eivät soi
eloni on äänetön kaiku sydämeni kammioista


Vuosien jälkeen istuimme siskoni kanssa kaksin vanhempiemme olohuoneessa
Ajatuksemme kohtaavat ja palaavat, näihin nuoruutemme eloisiin huoneisiin,
nyt tyhjää täynnä
van Gogh rikkoo hiljaisuuden lyödessään vasaralla sormeensa
osuu harhaan ripustaessaan Auringonkukkia makuuhuoneessa
Äitimme mittasi pituutemme vetämällä viivoja keittiön ovenkarmiin
Vincent huomasi viivat hakiessaan laastaria
Viivoistamme hän loi itselleen taiteellisen uran

Lähdimme, katosimme tulevaisuuteen, kaipasimme menneeseen, toiseen kaupunkiin,
mietimme keitä olemme
Kuka sen päättää?

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittaa todellakin miettimään jälleen. Jokaisen tulisi voida päättää itse.
 

Käyttäjän kaikki runot