29

Runoilija 8bd857fa4fd12059c0e76b4bb7402382

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.8.2018 18:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotan sinua
odotan lisää
kunnes saavut ja varmistat
minun odottavan

Vähän vielä, hetki
ehkä joskus
saan oppia tuntemaan sinut
ihollani, sisälläni
Minä odotan

Sinun kiihkoton halusi
antautumattomuutesi
niinkö sinä
teet minusta näin hauraan
aiempaa epätäydellisemmän

Hengittäen odotustani
kuvittelen saavani
enemmän kuin annankaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot