RUK 226 - Silta

Runoilija Jape

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuvan ovi narahti äänekkäästi. Apupäivystäjä mulkoili pöytänsä takana. Suurista ikkunoista avautui näkymä kuivuneen Kirkkojärven taakse, metsäharjanteelle, jonka takana purppurainen aurinko teki tuloaan.

Pampyöli, Tervolan taimitarha, MajoHajo...

Kellertävän ruskeilla seinillä roikkui vanhoja sinkoja, panssarivaunujen kuvia. PST-linjan päädystä avautui ovi pölyiseen kuivaushuoneeseen, jonka kautta pääsi vanhaan vessaan. Hörppäsin vettä hanasta, ja pisarat kolisivat suuren, lieriömäisen metallilavuaarin pintaan.

Mäntykangas, Virolahden tasa...

Laitimmaisesta wc-kopista avautui sama näkymä pyörävajan yli Kirkkojärven taakse. Linnut lentelivät kosteikon yllä. Pian oli aamu.

Valkjärvet...

Vessan ovesta erottui tulevan joukkueen priimuksen saapumispäivänä raapustama pieni teksti.

Virhe, virhe, virhe...

Selite: 
Haminan takaumat saivat runosuonen taas pulppuamaan pitkän tauon jälkeen. Ei siis aivan turha keikka. Eikä se edes niin paha paikka ollut.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kyllä mun piti vielä jatkaa mutta tää hyppäskin sinne jo ja jopa kahteen kertaan :) kivan kuvailevaa kieltä tässä, lukiessa näki oikeastaan silmiensä takana koko paikan..

mutta kiva on joo! ja hyvät synttärit.

Tämä oli aika hyvä.. olisi sopinut vaikka jonkun novellin aluksi!

 

Käyttäjän kaikki runot