Kaipaus tuulesta

Runoilija 3ddde9e8df468733d7a5cf002a5848a5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 16.12.2018 0:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tää tästä, Huomenna on huonommin!
 

Näin teidät kaikki, vieressäni rinnallain.
Koin teidän rakkaudet, kaikki sydämessäin.
Niin kuihtuneet lienevät tunteet eilisen,
mutten teitä koskaan voi sivuuttaa.
Älkää menkö pois, mutta kuitenkin!
En ole teille, olen hänelle.
Voisi teitä tuskin enempää kiinostaa, mutta kuitenkin. Olen vain hänelle, vain hänelle.
Itsenikö kanssa keskustelen?
Aivan sama...

Selite: 
Sananen in my ass!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot