hän

Runoilija 3ab2834447624d13927f877fb9d49789

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003
Viimeksi paikalla: 1.6.2018 8:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

unelmoi,niinkuin eläisit ikuisesti.rakasta,niinkuin kuolisit huomenna.

yksikään ei ole kyyneltesi arvoinen,jos olisi,hän ei koskaan haluaisi satuttaa sinua.
 

minä sinua rakastan

olet minulle se,
jonka tarvitsen

olet minulle hän,
joka uneen illalla tuudittaa

olet minulle se,
joka ikävän sydämeen sytyttää

olet minulle hän,
jota en koskaan tahdo menettää

olet juoma janooni
olet ruoka nälkääni
olet lohtu suruuni
olet syy nauruuni

sinä olet minun elämäni

Selite: 
omalle rakkaalle jannelleni <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot