Vuosi

Runoilija Unseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hetkeksi olin sulle huvia,ventovieras harhakuvia.
 

Vuosi sitten näin sinut
sydämeni heitti voltin.
Ensikatseesi, se oli ujo
mutta kuitenkin katseesi poltti.
Menin ohi, sinua vielä katsoin
ylös silmiisi. Sinäkin katsoit minua,
puna leviten poskiisi.

Sisälläni tuntui jo silloin oudolta
vaikka vasta minuutti sitten sinut tapasin.
Tuntui kuin jalat lähtisivät alta
ajatuksissani jo tulin luoksesi ja sinua halasin.

Yhtäkkiä olitkin taas siinä ja minua katsoit
tuntui niin oudolta, kuka sinulle huomiostasi maksoi?
Olit unelmana, kohtalona ja päiväuneni aiheena.
Silloin tietämättömänä ihmisenä, herkkänä rakastujana.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Unseen in the name of love 25.12.2011 0 Runo
Unseen yesterday 22.10.2011 0 Runo
Unseen Ei onnellinen 19.8.2011 0 Runo
Unseen Nimetön 2.8.2011 0 Runo
Unseen Nimetön 18.7.2011 1 Runo
Unseen Nimetön 12.7.2011 1 Runo
Unseen Välitän 25.6.2011 1 Runo
Unseen without reason 18.6.2011 0 Runo
Unseen Can I? 15.6.2011 0 Runo
Unseen Vuosi 13.6.2011 0 Runo