Vuosipäivänämme

Runoilija erlittlechap

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaani. Muistatko paikan, jossa
ensimmäistä kertaa kerroit rakastavasi minua?

Paikan, jossa katselimme kesäisin vanhaa joutsenpariskuntaa,
sorsaemoa poikasineen, haaveilimme.

Paikan, jossa syksyn mukanaan tuoma hiljaisuus oli pysähdyttävää.

Se, missä talvisin pilkimme ja pelkäsin putoavani jäihin,
mutta sanoit pelastavasi minut, aina,
tapahtuipa mitä tahansa.

Tänään seison samassa paikassa.

Samanlaiset aamuauringon säteet leikittelevät alkoholin turruttamilla kasvoillani, niin kuin silloinkin kun vedit kuihtuneen ruumiini vasten omaasi ja sanoit pitäväsi ikuisesti kiinni.

Nenäni on turvonnut, vihreä kesämekkoni veren tahrima. Pimeys, vaikka on kesäaamu.

Sinä valehtelit minulle.

Et sinä rakastanut minua, etkä pelastanut aina, niin kuin lupasit.

Rakastit sitä ulkokuorta, joksi minut muovasit, kuten monet muutkin jälkeesi. Kuten tämäkin, jonka takia minuun tänään koskee.

Et rakastanut minussa sitä, mikä oikeasti oli kaunista ja rakastamisen arvoista.
Sitä, mitä yksikään jälkeesi ei ole nähnyt.


Runotyttöä.

Tänään siis seison, meidän vuosipäivänämme rakkaani,
paikassa jossa ensimmäisen kerran vannoit rakastavasi minua,
paikassa jossa haaveilimme ja lupasimme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellisen elämän makuinen on runosi hieno...rakkaus,joka mukanaan vei sinuutesi..vahvuutta hyvää on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot