Alku

Runoilija Kuutyttö

nainen
Julkaistu:
65
Liittynyt: 3.5.2018
Viimeksi paikalla: 21.2.2024 19:35

Asuinpaikka: Pirkanmaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suoristan kasvoni
tuntemaan 
Kasvatan kynteni
koskemaan
Ja kun me tapaamme
riisun itseni
hiuksista varpaiden poimuihin

Ehkä Sinä 
silität ihoni uutta pintaa

Uutta
Elämää




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis sensuelli taiteellinen
ihanan aito antaumuksella hänelle
kaikki menneet unohdettu kohti uuttaa
Hieno aloitus on nimesi, tästä ei voinut olla pitämättä. Ehkä sitä ihoa silittämällä syntyy uutta elämää, lisää makuelämyksiä meidän kaikien mutusteltavaksemme. 
KIITOS <3
"Alku"...hmmm...jotenkin tulee mieleen
vauvan odotus, mutta voi olla uuden
suhteenkin odotusta. Molemmat ovat
ihania aikoja elämässä. Runosi on
ajatuksia herättävä, kiittää Marle ;)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot