Voi kyllä

Runoilija Kuutyttö

nainen
Julkaistu:
65
Liittynyt: 3.5.2018
Viimeksi paikalla: 21.2.2024 19:35

Asuinpaikka: Pirkanmaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tässä on vapaus
Tässä on ilo
Rakkaus,
avoin 
seikkailun alku
halu ja täysi
hulluuden vakaus

Tästä lähtee 
matka sun mielen ympäri
Ja ehkä mun sirpaleista tehdään vielä
taidenäyttely

Et taida olla poissa
Sillä tässä on vapaus

Voi kyllä
tässä on ilo 
ja
Rakkaus
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, iloa ja rakkautta ei kannata unohtaa miloinkaan <3 
Upean enerkinen
nousevan auringon runo
Kiitos kaikki <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot