Nimetön

Runoilija cloa

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.11.2023 1:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

??????
 

vaeltaa kotimaastaan pois,
Pesästä joka on raiskattu,
kylvetty perkeleen siementä.
Ei voi vaipua uneen unohtaakseen, ei ole kotia, unia,unelmia, ravintoa selvitäkseen
TALVESTA.
Kävelee pois, juoksee hetkessä.
Muistaa aikaisemmilta uniltaan, voivansa lentää.
Ei pois vaan luokseen.
Lehdet, roskat koristaa turkkia laihaa ruhoa, raatoa, muistoja omia?
Katsoo muristen eteensä, lintuja lentää.
linnut lentää pois,
sen tekisin samoin.
löntystää se on nopein, ainoa keino päästä kokemaan tuntemaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
cloa Kielo 28.1.2014 0 Runo
cloa Kaipuu 21.7.2011 0 Runo
cloa Tuuli 24.2.2011 4 Runo
cloa Ilta 22.12.2009 0 Runo
cloa Yksinäisyys 22.12.2009 1 Runo
cloa Nimetön 30.9.2009 1 Runo
cloa Nimetön 27.9.2009 0 Runo