Nimetön

Runoilija Miinimoo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 16.3.2018 7:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan pitääkseni itseni elossa. Puran pahan olon paperille, joka luultavasti näkyy synkistä aikaansaannoksistani...
 

Jos olisin enkeli,
valkosiipinen,
niin minulla olisi valta,
iskisin siivenkärkeni sydämeesi.
Hiljaa se läpsähtäisi vain,
ei lävistäisi kovaa kiveä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin olet saannut esiin kurjan totuuden.

Tämä on erilainen kuin muut runot, jotka kertovat enkeleistä. Kaunista.

Jos vähitellen sulattamalla onnistuisi! Haikeankaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot