Nimetön

Runoilija mouling rouge

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

salaisuus,jonka kaikki tietää,
mutta jota ei ole.
unelma mikä ei koskaan täyty,
pitää tuhota.
elämä,niin tyhjä, kaipaa tarkoitusta.
Rakkaus kaiken nielevä,
tarvitsee lohdutusta.
sielut kietoutuneena yhteen,
janoavat vapautta.
ja minä, yksin kaiken tämän keskellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot