Riivaukset

Runoilija Leumas

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsepä sen sanoit.

- Jeesus
 

Minua vaivaavat
kaikki maailman ongelmat
jos kaikilla omat
on minulla raskaimmat

Minua riivaavat
perkeleen saatanat
jos kaikilla omat
on minulla vahvimmat

Minua piinaavat
synnintunto, tekotavat
jos kaikilla omat
on minulla vakavimmat

Selite: 
-13.12.2009
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot