Rakkaani

Runoilija L0v3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tyttö joka purkaa tunteensa runoihin... Olkaa kiltit ja kommentoikaa runojani, ennä osaisin niistä tehdä vielä parempia :) <3
 

Tuulenpuuska keväinen,
Kertoisitko mulle terveiset.
Mistä mä hänet löytää saan,
Rakkaani mun ainiaan?

Metsän neito kaunoinen,
Kuiskaisitko mulle totuuden.
Milloin mä hänet tapaan,
Rakkaani mun oikean?

Veden pieni kukkainen,
Selittäisitkö vähäsen.
Miltä hän kuulostaa,
Rakkaani tosiaan?

Tulen pieni liekkinen,
Näyttäisisitkö pikkuisen.
Millaiselta kasvot näyttävät,
Rakkaani mun ikuisen?

Selite: 
Pieni loru, joka kirjoitetaan lapulle, lausutaan ääneen ja poltetaan. Tuhkat muserretaan jauhomaiseksi ja puhalletaan tuuleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis

Onnitteluni !!!

 

Käyttäjän kaikki runot